Nordic Walking Clinic

Op aanvraag verzorg ik een kennismakingsles voor een groep, waarvan de grootte is aangepast aan hetgeen toegelaten is door de veiligheidsmaatregelen ivm covid-19. Social distance en focus is een must voor mij.

Een kennismakingsles is een ideale tactiek om twijfelaars te overtuigen om terug meer, gezond en buiten te bewegen.

Na een kennismakingsles hebben deelnemers een impressie van Nordic Walking en wat het hen kan bieden. Achteraf begint men meestal met enthousiasme aan een initiatiecursus.

Een correcte basistechniek is de absolute voorwaarde om de gezondheidsvoordelen van Nordic Walking te bekomen. Iedereen kan wandelen met stokken, maar helaas kunnen slechts weinigen Nordic Walken. Onder deskundige begeleiding lukt het (bijna) iedereen om in een 6-tal uren te leren Nordic Walken. Het vraagt inspanning, maar je weet nadien precies waar je op moet letten en je kan op eigen kracht verder.  Oefening baart kunst en je zult nog jaren progressie blijven maken.

Je welzijn is de investering dubbel en dik waard en je profiteert levenslang van een goede Nordic Walking techniek

Eerstvolgende Clinics

Kostprijs Nordic Walking Clinic = overeen te komen

Het gebruik van de stokken tijdens de clinic is inbegrepen in het tarief.
Eerstvolgende Clinics
Contacteer me

Met je vereniging, bedrijf of vriendengroep proeven van Nordic Walking? Dat kan!

Voor groepen van minimum 10 personen geef ik een Nordic Walking Clinic op maat. Zend een mailtje met het aantal personen, mogelijke tijdstippen en data waarop jullie graag een clinic zouden willen organiseren. Zelf een locatie kiezen is mogelijk, op voorwaarde dat het terrein/ruimte geschikt is. Een onverhard bospad, veldweg of een voetbalterrein in de buurt is eveneens aanbevolen.
Contacteer me