Brush-Ups

Een Brush-Up als onderhoud van je Nordic Walking techniek.

Brush-Up staat voor oppoetsen. Een absolute must om te blijven profiteren van alle voordelen van een goede Nordic Walking techniek. 

Ik organiseer regelmatig een “Nordic Walking Brush-up” voor iedereen die bij mij een initiatiereeks heeft gevolgd. Enerzijds om de basistechniek terug op te frissen, anderzijds om een wandeling te maken met een groep Nordic Walking fans in de prachtige natuur.  Genieten staat centraal en je krijgt er mijn enthousiasme gratis bij.

NIEUW! De aankondigingen en inschrijvingen van nieuwe Brush-Ups verlopen uitsluitend via een besloten WhatsApp groep ‘Brush-Up Nordic Walking’. Het is een recent (mei 2022) en bericht-arm WhatsApp groepje waarin ik als beheerder berichten zet en leden enkel rechtstreeks aan mij antwoorden. Je kan je ook op elk moment terug verwijderen uit deze groep.

Ben je nog geen lid?
Zend een mailtje met je naam, voornaam en gsm-nummer + vermelding van het jaar en maand waarin je een initiatiecursus  bij mij hebt gevolgd. Ik voeg je met plezier toe!

Praktische informatie:

  • Ik stippel een tocht uit van meerdere kilometers (+/- 8 km) en neem je mee naar mijn mooiste plekjes.
  • Jij kan optimaal focussen op je techniek en genieten van onderweg te zijn met een gelijkgezind team enthousiastelingen.
  • Een Brush Up vertrekt niet opnieuw van nul en het tempo ligt hoger dan tijdens de initiatiecursus, maar snelheid is geen doel op zich. Vertragen is vaak noodzakelijk om je techniek terug op te krikken.
  • Iedereen neemt een hapje en tapje mee voor onderweg.
  • Zorg voor een smalle rugzak en aangepaste kledij.
  • Deelname is steeds op eigen risico. Bescherm jezelf met een persoonlijke ongevallen-verzekering bij je verzekeraar of met een ‘solopakket’ bij Zeker Sporten. Je sport dan ‘verzekerd’ zo veel als je wil en wanneer je wil.

Last but not least;  mijn ultieme drijfveer voor het organiseren van de Nordic Brush-Ups is geld inzamelen voor mijn goed doel ‘BSR4U‘ in Zuid-Afrika.
Ik loop met plezier de benen van onder mijn lijf om de locale projecten van een kleine Rastafari gemeenschap ‘Judah Square’ te steunen in een township in Knysna.

Daarom vraag ik voor deelname aan een Brush-Up een bijdrage in de vorm van een gift van 20€.
Graag overschrijven naar:

BE93 7410 0723 7367 op naam van Nicole Broeckx (BIC-code: KREDBEBB)
Mededeling: “GIFT Judah Square, je naam + voornaam + de datum van de Brush-Up”

Geen tijd om mee te wandelen, maar toch begaan met mijn project?!
Aarzel aub niet want elke bijdrage is welkom op bovenstaande rekening.
Alle giften wordt integraal éénmaal per jaar overgemaakt aan hun gemeenschap.

Alvast super BEDANKT