Kan je stappen? Dan kan je leren Nordic Walken – Trail Hiken

INITIATIE BASISTECHNIEK
In 4 initiatielessen leer ik je  ‘slimmer’ wandelen, dankzij de hulp van speciaal ontwikkelde puntige stokken = Nordic Walking of  Trail Hiking/Running stokken.
Slimmer, omdat je bijna al je spieren gebruikt en moeiteloos een complete body-workout realiseert. Bovendien moet je lichaam geen schokken opvangen, zoals bij joggen, wat de beoefening super toegankelijk maakt.

In een beperkte groep van minimum 6 en maximum 14 deelnemers breng ik je de basistechniek op een veilige en professionele wijze bij. Ik dompel je onder in de weelde van moeder natuur en in een mindful lifestyle, wat je niet alleen relaxter, maar ook gelukkiger maakt.

Nordic Walking is een sublieme combinatie van inspanning, ontspanning en buitenleven, waarbij miljoenen zuurstofmoleculen hun weg vinden naar jouw hart, lichaam en geest. Je verfrist je welzijn, boost je gezondheid en je voelt je weer energiek.  Je sportieve tred verbruikt tevens kwistig calorieën en stimuleert je vetverbranding, wat mooi meegenomen is.

Het allermooiste aan Nordic Walking is dat je het overal kan doen en het hele jaar door. Alleen, met een stapmaatje of in groep…
Dat maakt Nordic Walking onweerstaanbaar aantrekkelijk!

Contacteer me

Met je vereniging, bedrijf of vriendengroep initiatielessen volgen? Dat kan.

Heb je een groepje van minimum 6 personen? Dan organiseer ik afzonderlijke lessen op maat. Zend een mailtje met het aantal personen, mogelijke tijdstippen en data waarop jullie graag lessen zouden willen volgen.
Contacteer me

Schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.