Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Heb je zin om je Nordic Walking techniek op te poetsen tijdens een mooie wandeling in Oud-Heverlee, samen met andere Nordic Walkers?

Schrijf je in en ik laat je enkele dagen voordien weten waar we precies afspreken.

Iedereen die mijn initiatiecursus volgde is welkom. De afstand bedraagt maximaal 10km en het tempo is afhankelijk van de conditie van de deelnemers en de intermezzo’s onderweg. Je krijgt oefeningen en tips om je basistechniek op te frissen en ik sta af en toe mindful stil om op adem te komen en te genieten van wat er is.

Zorg voor geschikte kledij in laagjes en een hapje en drankje voor onderweg. Een smalle rugzak is altijd handig om je ‘laagjes’ in kwijt te geraken of omgekeerd.

Inschrijving
Zoals steeds gaat de opbrengst van deze ‘Brush-Up’ integraal naar mijn goed doel in Zuid-Afrika. Ik ondersteun de locale projecten en voedselvoorziening van een kleine Rastafari gemeenschap in een township van Knysna. Alle giften worden één maal per jaar integraal en rechtstreeks overgemaakt aan hun gemeenschap. Er gaat geen euro verloren en het betekent een wereld van verschil voor hen.

De richtprijs om deel te nemen is een GIFT van 20 €.
Heb je door omstandigheden zelf moeite om de eindjes aan elkaar te knopen?
Alle begrip daarvoor.
Wandel gerust mee en schenk een bedrag dat je wel missen kan 🙂

Graag je GIFT via overschrijving op:
BE93 7410 0723 7367 op naam van Nicole Broeckx (BIC-code: KREDBEBB)
• Mededeling: “GIFT + je naam en voornaam, BRUSH-UP dd …/… /…. ”
• Je inschrijving is geldig NA ontvangst van je gift op mijn rekening.

Good to know:
Een introductieles gaat door als er zich minimum 6 deelnemers inschrijven. Indien dit aantal niet wordt bereikt één week voordien, dan krijg je je inschrijvingsgeld terug op je rekening gestort.

Geen tijd, maar toch begaan met mijn project?
Aarzel aub niet; elke bijdrage – klein of groot – is welkom!
Alvast super bedankt.

    * = invullen noodzakelijk