Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Life is sweet, so sweet. Zeker als je net 60 bent geworden (dd. 2 maart J).

Ik wil mijn grijze haren niet onder stoelen of banken steken en al zeker niet bij de pakken gaan neerzitten. Daarom organiseer ik een vitaal feestje voor alle Nordic Walking fans die een initiatiecursus bij me hebben gevolgd.

Ik trakteer iedereen op een originele Nordic Brush-Up in het pittoreske Hoegaarden, waarna we mijn verjaardagstaart aansnijden in de gezondheidspraktijk ‘the fittest you’ van mijn dochter Gudrun Hespel.

Naar goede gewoonten poetsen we de Nordic Walking techniek op tijdens een wandeling van 8 à 10km. Genieten van de omgeving, samen in beweging zijn en mindfull genieten van ons kostbaar leven staan centraal. Het tempo en de tussenstops worden aangepast zodat iedereen mee kan voor een aangename tocht.

Wanneer?

 • zaterdag 14 maart 2020
 • start wandeling om 9u30
 • +/- 12u Birthday cake & koffie of thee

Waar?

 • The Fittest You.
 • Adres: Brouwerij Lorierstraat 29, 3320 Hoegaarden
  • Let op: er is geen parking voor de deur van The Fittest You en in de straat zelf mag er NIET geparkeerd worden L
   Please, vertrek tijdig en respecteer de verkeersregels.
  • Op 350m wandelen vind je parkeerplaats op de hoek van de Stoopkensstraat en Dumontstraat. Ook in de omliggende straten zijn er voldoende gereguleerde parkeerplaatsen.
   Op 400m wandelen vind je ook parking op het gemeenteplein.
   After all, je komt toch wandelen, niet?! J

Inschrijven verplicht:

Omwille van de speciale 60ste verjaardag-catering wil ik graag precies weten met hoeveel we zullen zijn. Laat me per kerende (en ten laatste op 2 februari) weten dat je komt en zet 14 maart met een grote stip in je agenda.

Last but not least; ik heb alles wat ik me wensen kan en ik hoef bloemen, noch kransen voor mijn verjaardag.

Gezien de unieke gebeurtenis en locatie gun ik echter zowel mijn dierbare vrienden in Zuid-Afrika, alsook mijn dochter Gudrun (zaakvoerder van The fittest you) een centje. Daarvoor zal er vrijblijvend een collectebus staan in The fittest you.