Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Data cursus week juni 2023:

Maandag 12, dinsdag 13, woensdag 14 en donderdag 15 juni + reservedatum vrijdag 16 juni
Telkens van 9:00 tot 10:30 uur
Een pittige cursus voor iedereen die zich gedurende 4 opeenvolgende weekdagen intensief wil toeleggen op het aanleren van een goede Nordic Walking techniek.

Kenmerken en modaliteiten cursus:
– Voorkennis is niet vereist: de initiatiereeks vertrekt vanaf nul.
– Deelnemers moeten 3 tot 5 kilometers kunnen wandelen. Twijfel je aan je fysieke conditie, overleg dan eerst even met je huisarts.
– De initiatiereeks bestaat uit 4 lessen van 1u30 die nauwgezet op elkaar verder bouwen. Dit volstaat om de Nordic Walking basistechniek onder de knie te krijgen. Iedereen kan op eigen tempo leren en stappen binnen de groep.
– Nadruk ligt op het aanleren van de juiste techniek en het correct gebruik van de stokken. Snelheid en aantal afgelegde kilometers zijn ondergeschikt. Sterker nog; ‘less is more’ om een juiste stokinzet te ontwikkelen.
– Je krijgt tips en trucs mee om er na afloop zelfstandig verder mee aan de slag te gaan en je eigen tempo te volgen.
– Gedurende de lessenreeks maak je gebruik van kwalitatieve Nordic Walking-stokken, die je ter beschikking gesteld worden om thuis verder te oefenen. Schaf jezelf GEEN stokken aan vooraf. De kans dat je ongeschikte ‘wandelstokken’ koopt is groot (ook online!). Na afloop van de initiatiecursus weet je precies waar je op moet letten bij het aankopen van goede ‘Nordic Walking’ stokken.
– Ingeval één van de lessen niet kan doorgaan op de afgesproken datum door overmacht of extreme weersomstandigheden, dan wordt er gebruik gemaakt van de reservedatum. De cursus eindigt in dat geval op de reservedatum. Hou deze datum daarom ook vrij.
– Bij inschrijving engageer je je om elke les aanwezig te zijn en hou je alle data, inclusief de reservedatum vrij. Gemiste lessen worden NIET terugbetaald, uitgezonderd bij overmacht of ziekte.
– De lessenreeks gaat door bij een minimum aantal van 6 deelnemers. De groep bestaat maximaal uit 12 deelnemers.
Principe = wie eerst komt, eerst gaat (referentie = tijdstip van ontvangst van je betaling).
– De lessen gaan door in Oud-Heverlee; Zoete Waters, Heverleebos en Meerdaalwoud. De eerste les start op de hoofdparking van de Zoete Waters.

Prijs per persoon:

Tarief cursus = 100 € voor het pakket van 4 professionele initiatielessen Nordic Walking.

Waarborg stokken = 100 € voor het gebruik van Nordic Walking stokken gedurende de ganse periode van de lessenreeks. De waarborg ontvang je terug op je rekening, na het inleveren van de intacte stokken met toebehoren.

Tijdelijke promoties:

  • 10 € buddy-korting voor iedereen die zich samen met een wandel-buddy inschrijft (partner, vriend(in), buur,…). Jijzelf én je wandel-buddy betalen beiden slechts 90 €
  • 10 € intro-korting voor iedereen die een introductieles bij mij heeft gevolgd.
  • de kortingen zijn combineerbaar 🙂

Gelieve na het verzenden van je inschrijving gelijktijdig het tarief en de waarborg over te schrijven: 
Je ontvangt hiervoor geen aparte uitnodiging en je inschrijving is pas geldig NA ontvangst van je betaling op mijn rekening!

Graag twee aparte overschrijving op mijn rekening BE54 7350 3412 5897:
– tarief: 100€/90€/80€ met in de mededeling: naam + voornaam + cursus Nordic Walking dd (begindatum)
– waarborg: 100€ met in de mededeling: naam + voornaam + waarborg Nordic Walking dd (begindatum)

Je ontvangt zo snel mogelijk, en ten laatste één week voor aanvangsdatum, een mail:
– met de bevestiging dat het minimum aantal deelnemers (=6)  is bereikt en verdere details
– met de melding dat het minimum aantal deelnemers NIET werd bereikt. In dit geval ontvang je de betaalde bedragen (tarief cursus + waarborg stokken) integraal terug op je rekening.

Deelname is op eigen risico:
Hoewel ik er alles aan zal doen om jullie veilig in te wijden in het Nordic Walking, kan een ongeval (bv. struikelen over stokken) nooit helemaal worden uitgesloten. Om jezelf volledig te beschermen sluit je best een persoonlijke ongevallen-verzekering af bij je verzekeraar (of heel eenvoudig bij Zeker Sporten), indien je hierover nog niet zou beschikken.

    * = invullen noodzakelijk